Teambuilding in de natuur

Samen op pad om te verbinden en een succesvol team te zijn!

Teams die ook mee gingen

Elkaar begrijpen, helpen en kunnen vertrouwen. Prettig samenwerken en successen vieren. Plezier hebben en genieten van natuur. In alle rust face to face dingen bespreken en elkaar beter leren kennen.

Lijkt het jou ook heerlijk en ontzettend fijn om elkaar live (opnieuw) te ontmoeten. Buiten in de natuur en op een veilige locatie. In Nederland of in Schotland. Om te verbinden en beter samen te kunnen werken. Voor meer plezier, gezamenlijk succes en (werk)geluk! 

Wist je dat je door wandelen veel creatiever wordt? Je letterlijk en figuurlijk meer tijd en ruimte neemt om na te denken en daardoor tot betere plannen komt. Plannen maken voor een succesvolle toekomst!

Klimrust teambuilding - De 4V's

Gezonde en vitale teamleden zijn de basis van een succesvol team.  Samen een energieke en vitale dag beleven in het Vechtdal. In deze buiten teamdag(en) zitten ook werkvormen die bevorderend zijn voor de mentale vitaliteit en ontspanning van teamleden.
Tijdens Klimrust voor teams ga je een leuke inhoudelijk dag(en) met jouw team doorbrengen. Je leert elkaar beter kennen en komt meer te weten over elkaar. Aan het eind van de tocht heb je op een informele en fijne manier verbinding met je team en jezelf gemaakt

Het fundament van succesvolle teams is vertrouwen (pyramide van Lencioni). Vertrouwen is noodzakelijk om constructieve conflicten te kunnen hebben, onderlinge betrokkenheid te voelen, verantwoordelijkheid te nemen.  Deze dag(en) zal het fundament verstevigen.

Het perfecte teamuitje moet onvergetelijk, inspirerend en heel leuk zijn! Een vrolijke en opgewekte dag met een positieve insteek. Samen genieten en de dag(en) afsluiten met (gezonde) hapjes en een afsluitende borrel tussen de landerijen in Stal de Marshoek

Door tijd en rust te nemen voor die vragen kom je tot andere inzichten dan dat je dit tussen het dagelijkse werk door doet. Het heeft ons als Managementteam verder geholpen en we hebben ook gewoon een hele leuke tijd met elkaar gehad in een prachtige omgeving. Bedankt Nikaj!
David van Dasler - Directeur Heijmans Infra Regionale Projecten
Nikaj Junte bedankt voor de goed georganiseerde dag. Ik kijk terug op een mooie dag, waar we elkaar weer konden ontmoeten, stil staan bij elkaars kwaliteiten en dat allemaal in een mooie omgeving.


Miranda Schouten - Smit. Manager Intermediairdesk Midden Oost Nederland bij Rabobank IJsseldelta
Teambuilding nederland

Vertrouwen is het fundament

In de “piramide van Lencioni' worden de vijf belangrijkste valkuilen van een succesvol team in kaart gebracht. Het fundament van de piramide en succesvolle teams is vertrouwen. Zonder vertrouwen zal een team uit elkaar vallen en is succes hoogst onwaarschijnlijk. 

Vertrouwen noodzakelijk om constructieve conflicten te kunnen hebben, onderlinge betrokkenheid te voelen, verantwoordelijkheid te nemen en samen resultaten te behalen! 

De eerste stap in de pyramide is dan ook de belangrijkste en ook meteen de lastigste. Vertrouwen binnen een team bouw je namelijk niet over één nacht ijs op. Je zult je collega’s moeten leren kennen.

Tijdens de Klimrust voor teams ga je een mooie en nuttige tijd met jouw team doorbrengen. Je leert elkaar beter kennen en komt meer te weten over elkaars privéleven, normen & waarden en over drijfveren en kernwaarden. 

Waarom ver weg als het dichtbij zo mooi is

Wandeltochten in Het Vechtdal. Oud Hollands gezellig met een vleugje buitenland gevoel. Teambuilding in ons eigen 'Omabos' (gelegen in een vogelnatuurreservaat) en de gastvrijheid van Stal de Marshoek 

Inspirende programma's

in Nederland

2 dagen
Vanaf € 675 per persoon
 • Teamprogramma - 4V's 
 • Twee dagtochten in het Vechtdal (20 km per dag)
 • Hotelovernachting  en (All) inclusief eten & drinken
 • Huur/gebruik diverse binnen- en buitenlocaties
 • Personen + Bagagevervoer
 • Oftewel: Alles geregeld! 
1 dag
Vanaf € 275 per persoon
 • Teamprogramma - 4V's
 • Dagwandeltocht van 10 km 
 • (All) inclusief eten (home-made) & drinken 
  • Huur en gebruik trainingslocatie Stal de Marshoek
 • Gebruik particulier bosterrein/vogelnatuurreservaat
 • Kortom: Volledig verzorgd! 

Sparren over de mogelijkheden?

Neem gerust - vrijblijvend - contact met mij op. Om te klankborden, ideeën uit te wisselen of te sparren over een onvergetelijke wandeltocht met jouw team in Nederland of Schotland. We gaan samen aan de slag om jouw team te laten groeien en succesvol te laten worden. De verbinding ga je maken! Met jezelf en met jouw team! 

Alle tochten zijn volledig verzorgd inclusief eten, drinken, trainingslocaties en heerlijke hotels. Ik ben direct te bereiken op telefoonnummer 06-5887288. Je kan me ook een mail sturen op nikaj@klimijzer.nl