Outdoor teambuilding

Actieve teambuilding

Samen op pad om te verbinden & succesvol te zijn

MINDBLOWING

Het is letterlijk mindblowing wat wandelen met - het activeren van - je brein doet. Wandelen is dan ook een perfecte combinatie om van gedachten te wisselen en voor het nemen van besluiten. Het is op alle vlakken beter. Mentale en fysieke gezondheid en het betere doordenkwerk.


Dr. Erik Scherder - hoogleraar neuropsycholgie- van de Vrije Universiteit in Amsterdam doet eveneens onderzoek naar het effect van wandelen. Scherder: 'Een goede wandeling vermindert de somberheid, stimuleert de creativiteit én zorgt voor focus. Er zijn dan 3 belangrijke redenen om in beweging te komen': 
  • Wandelen bevordert de creativiteit
  • Wandelen verlaagt je stressgevoel
  • Wandelen bevordert je productiviteit 
Beeld je nu eens in wat er gaat gebeuren met de creativiteit, productiviteit en focus van jouw team? Je gaat namelijk niet in je eentje wandelen, maar met je hele team op stap!
Nieuwsbrief inschrijven klimrust wandelen nederland schotland ondernemers
Voor wie
Deze teamdag is geschikt voor teams die met elkaar een leuke en inhoudelijke dag willen meemaken. Een inspirerende dag om te genieten en elkaar beter te leren kennen. 'Gewoon' een leuke teamdag of om nu eens eindelijk echt stappen te maken in teamontwikkeling, het jaarplan, kwartaalmeeting of op 'traditionele' heidagen. 
Deelnemers

Aan deze teamactiviteit kunnen 10 teamleden deelnemen. Grotere groepen in overleg. Iedereen met een normale gezondheid kan mee.  Ook minder mobiele collega's kunnen de dag meemaken doordat we een groot deel van de denkstof op goed bereikbare plekken in de natuur bespreken.

Inhoud programma
In het programma wordt gebruikt gemaakt van diverse werkvormen en opdrachten. We wandelen gedurende de dag 10 km. We gaan op pad langs de oevers van de Vecht en trekken door weilanden en bossen.  Qua trainingslocaties maken we gebruik van Stal de Marshoek en ons eigen bos. De exacte daginvulling is maatwerk en in overleg. 

Teams die ook meegingen

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Programma's 

Actieve teambuilding

1.Teamdag

Het fundament van succesvolle teams is vertrouwen (pyramide van Lencioni). Vertrouwen is noodzakelijk om constructieve conflicten te kunnen hebben, onderlinge betrokkenheid te voelen, verantwoordelijkheid te nemen.  Een outdoor teambuilding dag in het Vechtdal gaat dit fundament verstevigen.


Ik maak gebruik van een inspirerend en sterk programma met diverse opdrachten en oefeningen (o.a. kernwaarden, teamrollen en actieplannen). Je leert deze dag elkaar nog beter kennen en komt meer te weten over elkaar. Aan het eind van de tocht heb je op een informele en fijne manier verbinding met je team en jezelf gemaakt. 


Een onvergetelijke en ontspannen teamdag!

Teamuitje outdoor

2. Heidagen

Je wilt graag de samenwerking en de denkkracht van jouw team naar een hoger niveau halen. Misschien is er wel een specifiek onderwerp of item binnen jouw team of organisatie die eens 'echte' aandacht nodig heeft. Verbaas je  over de creativiteit en het resultaat van een actief en wandelend team. Een team met focus


Wil je je teamleden op een actieve en inspirerende manier verrassen? Jouw team in de actiemodus zetten en na een leuke dag met concrete plannen huiswaarts keren?!


Ik gebruik diverse werkvormen en maak deze 'heidag' als gids en (positief kritische) sparringpartner graag samen met jou tot een succes! 

3. Kwartaal bijeenkomst

Het succes van een jaar/kwartaal of sales meeting hangt af of iedereen actief mee doet en met goede input komt. Laten mensen het 'over zich heen komen' of komen ze in actie.

Dus ga je met elkaar stil zitten in een vergaderzaal en naar elkaar luisteren? Of ga je een dag actief aan de slag en wordt iedereen met diverse opdrachten en vragen betrokken bij de meeting?

Houdt jouw periodebijeenkomst eens in de buitenlucht en maak er op alle vlakken een actieve en energierijke meeting van.

Daarvan worden managers en medewerkers gelukkiger en blijer. En niet onbelangrijk: krijg meer resultaat!


Nikaj Junte Msc RAB

Ik ben de begeleider, wandelgids en trainer op alle klimrust wandeltochten. Na dienstverbanden in diverse commerciële-, management- en directie functies in het bankwezen en het MKB-bedrijven, ben ik in 2015 zelf gaan ondernemen.


Ik ben de oprichter van Klimrust en mede-oprichter van tafelgasten.com. Ik ben een financieel expert (CFO) en register adviseur bedrijfsopvolging met ook veel ervaring op e-commerce gebied. Een mensen-mens met de kernwaarden vrijheid, vertrouwen, authenticiteit en doorzetten.


De natuur in om samen met anderen tot rust, nieuwe inzichten en succesvolle plannen te komen. Het is het grootste cadeau dat ik mezelf en anderen kan geven.

Door tijd en rust te nemen voor die vragen kom je tot andere inzichten dan dat je dit tussen het dagelijkse werk door doet. Het heeft ons als Managementteam verder geholpen en we hebben ook gewoon een hele leuke tijd met elkaar gehad in een prachtige omgeving. Bedankt Nikaj!
David van Dasler - Directeur Heijmans Infra Regionale Projecten
Nikaj Junte bedankt voor de goed georganiseerde dag. Ik kijk terug op een mooie dag, waar we elkaar weer konden ontmoeten, stil staan bij elkaars kwaliteiten en dat allemaal in een mooie omgeving.


Miranda Schouten - Smit. Manager Intermediairdesk Midden Oost Nederland bij Rabobank IJsseldelta
Ik gun iedereen van harte Nikaj Junte!
Ik heb Nikaj leren kennen als een mensen-mens in hart en nieren. Doordat Nikaj oprechte belangstelling toont, goede vragen stelt en luistert, heeft hij voor mij en mijn bedrijf veel betekend. Zijn advies was eerlijk en helder. Ik herinner me ook de humor, zijn openheid en de leuke gesprekken over reizen.
Klimrust wandeltochten voor ondernemers in Nederland
Monique van der Kolk - Owner & Founder Casita Travel
Nikaj beheerst zijn vaktechniek uitstekend en combineert dat met sterke sociale vaardigheden.
Nikaj is goed in staat om de juiste kritische vragen te stellen en legt daarbij vaak de vinger op de zwakke plek. Hierdoor kun je het plan verbeteren met een grotere kans van slagen. Jarenlang hebben wij uitermate prettig samengewerkt. 
Klimrust wandeltochten voor ondernemers
Gijs Eskes/ DGA Thunissen
teambuilding nederland
Vanaf € 249,= per persoon
  • Koffie/thee
  • Luxe Lunch
  • Inspirerend en op maat gemaakt dagprogramma
  • Uitgebreide borrel met koude & warme hapjes
  • Gebruik & huur van alle in- en externe locatie
  • Georganiseerd en begeleid door ervaren gids/trainer


Klankborden en inplannen 

Neem - vrijblijvend - contact met mij op. Om te klankborden, ideeën uit te wisselen of te sparren over een onvergetelijke en succesvolle teamdag. 


Ik kijk ernaar uit om samen met jou en jouw team(leden) op pad te gaan. Laten we dan ook snel een team/zoom afspraak inplannen of telefonisch van gedachten te wisselen. Ik ben te bereiken op telefoonnummer 06-5887288. 


Je kan ook het contactformulier invullen met een vraag of verzoek. Ik reageer binnen 24 uur.