Wandeltochten voor Teams

Samen op pad om (weer) te verbinden en een succesvol team te zijn!

Teambuilding

Elkaar begrijpen, helpen en kunnen vertrouwen. Prettig samenwerken en successen vieren. Plezier hebben en genieten van natuur. In alle rust face to face dingen bespreken en elkaar beter leren kennen.


Lijkt het jou ook heerlijk en ontzettend fijn om elkaar live (opnieuw) te ontmoeten. Buiten in de natuur en op een veilige locatie. In Nederland of in Schotland. Om te verbinden en beter samen te kunnen werken. Voor meer plezier, gezamenlijk succes en (werk)geluk! 


Wist je dat je door wandelen veel creatiever wordt? Je letterlijk en figuurlijk meer tijd en ruimte neemt om na te denken en daardoor tot betere plannen komt. Plannen maken voor een succesvolle toekomst!

Weer echt verbinden en samen verder komen

Om antwoorden te vinden op vraagstukken voor de toekomst van onze organisatie heeft Nikaj ons een aantal dagen mee op pad genomen. In die dagen zijn we geconfronteerd met goede vragen over ons zelf en onze organisatie op het gebied van Teamwork en onze visie op de toekomst. Door tijd en rust te nemen voor die vragen kom je tot andere inzichten dan dat je dit tussen het dagelijkse werk door doet. Het heeft ons als Managementteam verder geholpen om richting te geven aan onze organisatie en ons tevens dichter bij elkaar gebracht als team. Daarnaast hebben we ook gewoon een hele leuke tijd met elkaar gehad in een prachtige omgeving. Bedankt Nikaj!

David van Dasler - Directeur Heijmans Infra Regionale Projecten

Teambuilding nederland

Vertrouwen is het fundament

In de “piramide van Lencioni' worden de vijf belangrijkste valkuilen van een succesvol team in kaart gebracht. Het fundament van de piramide en succesvolle teams is vertrouwen. Zonder vertrouwen zal een team uit elkaar vallen en is succes hoogst onwaarschijnlijk. 

Vertrouwen noodzakelijk om constructieve conflicten te kunnen hebben, onderlinge betrokkenheid te voelen, verantwoordelijkheid te nemen en samen resultaten te behalen! 

De eerste stap in de pyramide is dan ook de belangrijkste en ook meteen de lastigste. Vertrouwen binnen een team bouw je namelijk niet over één nacht ijs op. Je zult je collega’s moeten leren kennen.

Tijdens de Klimrust voor teams ga je een mooie en nuttige tijd met jouw team doorbrengen. Je leert elkaar beter kennen en komt meer te weten over elkaars privéleven, normen & waarden en over drijfveren en kernwaarden. 

Waarom ver weg als het dichtbij zo mooi is

Wandeltochten in Het Vechtdal. Oud Hollands gezellig met een vleugje buitenland gevoel. Teambuilding in ons eigen 'Omabos' (gelegen in een vogelnatuurreservaat) en de gastvrijheid van Stal de Marshoek 

Om echt nooit meer te vergeten. Teambuilding in the  Highlands

Lopen als de Clans over The West Highland Way. Samen de strijd aangaan. Als team boven op de Top van The Devils Staircase. Onvergetelijk Schotland! 

Inspirerende wandeltochten voor teams

Neem met mij contact op voor een onvergetelijke wandeltocht met jouw team. We pakken de issues aan waar jullie mee spelen en waar je als team in wil groeien. De verbinding ga je maken! Met jezelf en met jouw team! 


Volledig verzorgd inclusief eten, drinken, trainingslocaties en heerlijke hotels.  

Sparren over de mogelijkheden?

Neem gerust - vrijblijvend - contact met mij op. Om te klankborden, ideeën uit te wisselen of te bespreken waar ik jou of jouw team in kan helpen of ondersteunen. 


Ik ben direct te bereiken op telefoonnummer 06-5887288. Je kan me ook een mail sturen op nikaj@klimijzer.nl