Meerdaagse wandeltochten voor Teams

Hoe dronk jij je koffie ook al weer?

Samen op pad om (weer) te verbinden en een succesvol team te zijn!

Teambuilding

Elkaar begrijpen, helpen en kunnen vertrouwen. Prettig samenwerken en successen vieren. Plezier hebben en samen taart eten. De dag afsluiten met een (half) pint of Scottish Ale? Face to face dingen bespreken.


Lijkt het jou ook weer eens heerlijk en ontzettend fijn om elkaar live opnieuw te ontmoeten. Buiten in de natuur en op een veilige locatie. In Nederland of in Schotland. Om te verbinden en beter samen te kunnen werken. Voor meer plezier, gezamenlijk succes en (werk)geluk! 


Wist je dat je door wandelen veel creatiever wordt? Je letterlijk en figuurlijk meer tijd en ruimte neemt om na te denken en daardoor tot betere plannen komt. Plannen maken voor een succesvolle toekomst!

Weer echt verbinden en samen verder komen

Waarom ver weg als het dichtbij zo mooi is

Wandeltochten in Het Vechtdal. Oud Hollands gezellig met een vleugje buitenland gevoel. Teambuilding in ons eigen 'Omabos' (gelegen in een vogelnatuurreservaat) en de gastvrijheid van Stal de Marshoek 

Om echt nooit meer te vergeten. Teambuilding in the  Highlands

Lopen als de Clans over The West Highland Way. Samen de strijd aangaan. Als team boven op de Top van The Devils Staircase. Onvergetelijk Schotland! 

Meerdaagse wandeltochten voor teams

Neem met mij contact op voor een onvergetelijke wandeltocht met jouw team. We pakken de issues aan waar jullie mee spelen en waar je als team in wil groeien. De verbinding ga je maken! Met jezelf en met jouw team! 


Volledig verzorgd inclusief eten, drinken en overnachting in een heerlijk hotel.  

Sparren over de mogelijkheden?

Klimrust wandeltochten voor ondernemers
          Nikaj Junte 

Voor teambuilding, reflectie, toekomst (jaarplannen & begrotingen), samenwerking- & leiderschapsvraagstukken, etc.

Ik denk graag mee! Vrijblijvend - te bereiken op telefoonnummer  06-58887288

arrow_drop_up arrow_drop_down