5-daagse wandeltocht in Schotland voor ambitieuze ondernemers

Creëer met 5 dagen hiken in Schotland méér helderheid en focus voor het opschalen van je bedrijf voor méér (financiële) rust, vrijheid, impact, succes en werkplezier!

5-daagse wandeltocht in Schotland voor ambitieuze ondernemers

Creëer met 5 dagen hiken in Schotland méér helderheid en focus voor het opschalen van je bedrijf voor méér (financiële) rust, vrijheid, impact, succes en werkplezier!

Hiken in Schotland = dé ultieme ondernemersreis in het buitenland met collega-ondernemers

Naarmate je bedrijf groeit, neemt de complexiteit toe. Jouw rol en verantwoordelijkheid als ondernemer verandert, net zoals eventueel je team en bedrijfscultuur. Verlies je focus,  overzicht, balans en plezier in je werk? Voel je de financiële druk en onrust, omdat alle tijd, energie en geld die je in je bedrijfsgroei stopt, zich nog niet direct uitbetaald? Of raak je verstrikt in dagelijkse taken en operationele details, waarbij je teveel brandjes aan het blussen bent? 

Juist als je nu geen tijd overhoudt om strategische plannen te maken of ruimte voelt om lange termijn beslissingen te maken, is het tijd om te vertragen en verstillen om je bedrijfsgroei in een stroomversnelling te brengen. Anders loop je jezelf teveel voorbij mede doordat je continu teveel hooi op je vork neemt. 

Doe jezelf een plezier en gun tijd voor jezelf om te voorkomen dat je alsmaar: 

 1. Sneller in de stress schiet en minder vrijheid voelt
  Als je thuis bent, ben je met je hoofd bij je werk. En als je met je werk bezig bent, vraag je je af waarom je niet vaker thuis bent.
 2. Harder werkt dan je lief hebt in plaats van slimmer te werken
  Je agenda zit vol, je maakt overuren en je wordt overspoeld door de waan van de dag. Door drukte maak je te weinig tijd vrij voor jezelf, familie en vrienden.
 3. Meer eenzaamheid ervaart in het ondernemerschap
  Voor je gevoel sta je er teveel alleen voor. Je brainstormt en wisselt nog te weinig adviezen uit met gelijkgestemde ondernemers.  

Hoe meer jij groeit als ondernemer, des te meer jouw onderneming ook kan groeien. Anders ben jij de belemmering van je bedrijfsgroei, dus creëer tijd en ruimte voor zelfreflectie om de balans op te maken van je zakelijke en privéleven. Want: "De beste antwoorden op grote levensvragen vind je in jezelf en niet in Google."

Ontsnap uit de dagelijkse sleur voor nieuwe inspiratie en frisse energie

Wandeltocht schotland_ondernemersreis

Een financieel gezond bedrijf kan niet zonder een fysiek en mentaal gezonde ondernemer, want jij bent de drijvende kracht achter jouw team. Daarom is een gezonde werk-privé balans cruciaal, want je wil niet altijd 'aan' staan toch?

Zo neemt één van grote inspiratiebronnen John Donahoe, CEO van Nike en voorheen van Ebay & PayPal, regelmatig één of meerdere 'Thinking Days'.  Een denkdag om afstand te nemen van de dagelijkse chaos om zich te focussen op de meest belangrijke zaken en lange termijn strategie van Nike. Met als onderzoeksvraag: wat zijn mijn grootste kansen en uitdagingen in de aankomende periode? 

Dus waar wacht je op? Trek je wandelschoenen aan en creëer samen met een groep ambitieuze en sportieve ondernemers meer innerlijke rust, helderheid en focus door een 5-daagse wandeltocht in Schotland. Krijg antwoord op vragen als: 

 • Hoe kan ik mijn organisatie slimmer, sneller, of simpeler laten groeien?
 • Hoe wil ik mijn teamleden inspireren, motiveren en betrokken houden? 
 • Wie wil ik zijn als ondernemer? Waar krijg ik energie van en wat kost mij energie?
 • Waar wil ik zelf en met mijn bedrijf over 3 à 5 jaar staan als alles mogelijk is?
 • Wat wil en kan ik doen om de teamdynamiek en bedrijfscultuur te verbeteren?
 • Welke bewuste keuzes mag ik maken qua energie- en timemanagement?
 • Waar mag ik juist JA of NEE op zeggen? Welke grenzen mag ik stellen?
 • Welke taken of processen wil ik delegeren, automatiseren en/of optimaliseren? 
 • Wat is de marketing en sales strategie voor een voorspelbare stroom aan klanten en omzet voor meer financiële stabiliteit? 

In 5 dagen ontdek je welke doorslaggevende keuzes je mag gaan maken in het ondernemerschap, leiderschap en (team)management. Juist in de stilte en rust vind je de antwoorden die jij nu nodig hebt in je persoonlijke en zakelijke groei!

Dé 9 grootste voordelen van een 5-daagse ondernemersreis in Schotland

Versterk je bedrijfscultuur

Verbind met ondernemers

Verhoog je omzet en winst

Versnel je bedrijfsgroei

Versimpel je strategie

Verminder drukte en stress

Versoepel samenwerkingen

Vergroot jouw marktaandeel

Verbeter je werk-privé balans

Wat kan je verwachten van een Klimrust wandeltocht in Schotland? 

Hoe vaak ben je nu écht diep verbonden met jezelf en collega-ondernemers? Zonder afleidingen van mails, afspraken, to do’s en vergaderingen? Offline zijn, in de oase van rust in de natuur, doet wonderen. 


Weg van de hectiek van het kantoorleven, laat je de digitale wereld achter je. In de natuur kan je juist bewust verstillen en vertragen om jezelf en collega-ondernemers écht te leren kennen, voorbij aan de oppervlakkige gesprekken over koetjes-en-kalfjes. Dit brengt jullie zakelijke groei in een stroomversnelling zonder dat je uit het oog verliest waar het écht om draait in het leven.


Dit is meer dan een standaard wandeltocht, in 5 dagen ontstaan hechte vriendschappen voor het leven mede door een mix van uitdagende en inspirerende activiteiten. Samen trotseer je uitdagende paden, overwin je obstakels en omarm je de kracht van saamhorigheid om de koers van jouw bedrijf te bepalen voor korte én lange termijn.


Je maakt niet alleen een avontuurlijke ontdekkingsreis in één van de allermooiste natuurgebieden van Schotland. Je maakt óók een innerlijke ontdekkingsreis om op diepere lagen te verbinden met jezelf, je collega-ondernemers en toekomstambities! 

Reisprogramma

Wandeltocht ondernemers Schotland

Dag 1: 

Je vertrekt gezamenlijk met de andere deelnemers vanaf Schiphol naar Glasgow. Een prachtige panoramische treinreis brengt je vervolgens naar het afgelegen en beroemde gehucht Bridge Of Orchy. Net als de Britse regeringstroepen rond het jaar 1750, trek jij vanaf hier de brug over The Highlands in, om het land van de clans te betreden. In de avond starten we met het programma in ons 4* hotel. We gaan o..a  met elkaar in gesprekken over de fases van ons ondernemerschap en onze grootste uitdagingen.

Dag 2 

Na het ontbijt beginnen we gezamenlijk aan onze tocht door The Highlands. Je kunt licht op pad (dagrugzak) gaan, want de bagage wordt iedere dag voorruit gebracht naar het volgende hotel. Binnen no-time uur geniet je van het fantastisch uitzicht over Loch Tulla en het wilde & ongerepte natuurgebied Rannoch Moor. Hier wandel je vandaag, op jouw eigen tempo, doorheen. Omdat een goede balans tussen werk en privé cruciaal is voor zowel persoonlijk welzijn als zakelijk succes staan we vandaag letterlijk en figuurlijk even stil bij dit belangrijke aandachtsgebied.De hiketocht is in totaal 22 km en hier mag je de hele dag over doen.. 


We sluiten de dag af in één van de bekendste en mooiste overnachtingsplekken van Schotland met een onvergetelijk avondprogramma.

Dag 3: 

Je begint vandaag relaxed, want er is genoeg tijd om nog eens onderzoek te doen over jouw kernwaarden, een boek te lezen of een goed gesprek te voeren. Geniet ook vooral van onze magische overnachtingsplek midden in The Highlands. Geen lange tocht vandaag, maar wel een klim naar de top van The Devils Staircase voordat je afdaalt naar het volgende overnachtingsadres. We hiken in totaal 15 kilometer. Je komt elkaar ongetwijfeld tegen onderweg, maar je krijgt deze gehele reis ook vooral de tijd en ruimte om jouw eigen Klimrust te beleven. In de avond praten en sparren we in de lokale pub verder over de inzichten vanuit allerlei opdrachten en oefeningen op deze dag.

Dag 4: 

De laatste wandeldag loop je, net als de Schotse Clans dwars door de vallei en het bos naar ons eindstation. Een mooie tocht van ruim 25 km. Wederom een dag vol prachtige uitzichten (en inzichten) over o.a. Loch Leven en de Schotse bergen (waaronder de hoogste berg van Groot-Brittannië, de Ben Nevis). Op onze laatste nacht in Schotland verblijven we wederom in een heerlijk Schots tophotel. We leggen de laatste hand aan ons persoonlijk actieplan en in de avond is het nogmaals genieten van de warme Schotse gastvrijheid. 

Dag 5: 

Geen saaie laatste reisdag, maar een goede dag om alle indrukken en gedachten nog eens te laten bezinken. Je zult deze dag opnieuw verrast worden en met 'schotse trots' afreizen. Het prachtige landschap blijft je begeleiden tijdens de terugreis. Via de Glencoe Vallei reis je terug naar Glasgow om het vliegtuig naar Amsterdam terug te nemen. Met nieuwe ideeën, frisse energie en een plan van aanpak zal je genoeg spirit hebben om verder te komen in Nederland, zowel zakelijk als privé.

Inclusief

Safe & Good prepared

 • Kennismakingsbijeenkomst voor deelnemers
 • Instructie over wandelen & kleding  
 • Informatiepakket
 • 24/7 begeleiding van Nikaj Junte

Sleep in style

 • 4 overnachtingen o.b.v.  1 p. kamerbezetting
 • 4 verschillende toplocaties. 4* hotels en b&b's
 • 4 x uitgebreid (Scottisch) breakfast
 • 4 x diner 
 • 3 x lunchpakketten op wandeldagen

Best travelways

 • Panoramische treinreis door The Highlands
 • Dagelijks bagagevervoer
 • Alle taxi/busreizen in Schotland
"Ik heb met Klimrust en Nikaj een prachtige wandelweek gehad in Schotland. Een geweldige balans tussen rust en ontwikkeling. Een echte aanrader!"
Martijn Apeldoorn -Eigenaar van Talentz/Create/SIW/LLO Platform en Edukado

Over Nikaj

Jaarlijks trek ik naar het betoverende Schotland, een plek waar ik door de ruige natuur meer innerlijke rust voel. Iedere keer is het een enorme verademing om letterlijk afstand te nemen van mijn dagelijks omgeving en ritme. Perfect voor mijn zelfreflectie, want ik neem altijd één kernvraag mee dat mij uitnodigt om diep naar binnen te keren en tot mezelf te komen. Zo kan ik mijn gedachten en gevoelens op een rijtje zetten, mijn prioriteiten heroverwegen en nieuwe perspectieven omarmen. En zonder te overdrijven, dit levert mij keer op keer levensveranderende inzichten op.

In de Schotse wildernis vind ik, juist wanneer ik een drukke periode achter de rug heb, mijn innerlijke kompas. Alsof de Schotse bergen fluisteren en me zachtjes de weg wijzen. Door de schoonheid van de natuur voel ik me meer thuis. Dit creëert zoveel meer helderheid, focus en vrijheid. Vervuld met frisse energie, nieuwe inspiratie en diepe connectie met mijn doelen en kernwaarden, draag ik altijd dankbaar de nieuwe lessen met mij mee in mijn zakelijke en privéleven. 

Kortom: hiken in Schotland is het ultieme cadeau voor mezelf om in vrijheid en met ontspanning antwoorden te vinden die mij begeleiden op mijn levenspad. Ik ben er zó dol op dat ik nu ook een groep ambitieuze ondernemers meeneem op een verbindende reis. Samen ontdekken we in 5 dagen antwoorden op strategische vraagstukken, commerciële uitdagingen en persoonlijke dilemma’s.

Ervaar zelf het verschil tijdens een hiketocht door The Real Highlands. Je bent van harte welkom om deze onvergetelijke expeditie te beleven, waar avontuur, inspiratie en saamhorigheid samenkomen in het prachtige Schotland! 

Klimrust wandeltochten voor ondernemers in schotland

5-daagse wandeltocht in Schotland (The Real Highlands) voor ondernemers 

Vertrekdatum woensdag 2 oktober t/m zondag 6 oktober 2024.

Heb je altijd al eens gedroomd van een ondernemersreis met ambitieuze collega-ondernemers die net als jij hun bedrijf willen opschalen voor méér (financiële) rust, vrijheid, impact, succes en werkplezier? Speciaal voor maximaal 5 ambitieuze ondernemers organiseer ik van woensdag 2 oktober t/m zondag 6 oktober 2024 een onvergetelijke reis door Schotland. De investering per ondernemer is € 3.295 excl. BTW. De 5-daagse wandeltocht is van onschatbare waarde, die zich in meervoud terugbetaalt! 

Goed om te weten: de hiketocht is exclusief het vliegticket (retour Amsterdam - Glasgow) en de annulering- en reisverzekering. Je eigen wandelkleding- en schoenen regel je ook zelf vóór vertrek, net zoals je rugzak. Uiteraard krijg je van mij tips & tricks en help ik jullie zoveel mogelijk hierbij, want dagelijks wandelen we gemiddeld +/- 20 kilometer.


Schotland roept je met zijn ruige landschappen, indrukwekkende bergen en uitgestrekte valleien. De ongerepte en overweldigende natuur betovert je, de Schotse gastvrijheid raakt je en de schoonheid van de Schotse Wildernis verbind je diep met jezelf en je collega-ondernemers. Dus ben jij erbij in Oktober?