5-Daagse teambuilding wandeltocht in Schotland

Ga met je team 5 dagen lang op avontuur in Schotland. Verbeter de teamspirit en maak (strategische) vraagstukken bespreekbaar om jullie bedrijf of organisatie slimmer, sneller en simpeler te laten groeien! 

Teambuilding Schotland

5-Daagse teambuilding wandeltocht in Schotland

Ga met je team 5 dagen lang op avontuur in Schotland en maak strategische vraagstukken bespreekbaar om jullie bedrijf of organisatie slimmer, sneller en simpeler te laten groeien! 

Hiken in Schotland = hét ultieme teamuitje in het buitenland

Vergeet de clichés van saaie bedrijfsuitjes en doorprik de bubbel van dagelijkse routines. Het is tijd om je team uit te dagen, elkaars grenzen te verleggen en een onuitwisbare indruk achter te laten. 

Schotland roept je met zijn ruige landschappen, indrukwekkende bergen en uitgestrekte valleien. De ongerepte en overweldigende natuur betovert je, de Schotse gastvrijheid raakt je en de schoonheid van de Schotse Wildernis verbind je diep met jezelf en je team. 

Dit is geen ‘gewoon’ uitje. Tijdens deze vijfdaagse wandeltocht ontstaan sterke teams. Samen trotseer je uitdagende paden, overwin je obstakels en omarm je de kracht van saamhorigheid. 

Je maakt niet alleen een avontuurlijke ontdekkingsreis in één van de allermooiste natuurgebieden van Schotland. Je maakt óók een innerlijke ontdekkingsreis om op diepere lagen te verbinden met jezelf, je teamleden en toekomstambities! 

Ontsnap uit de dagelijkse sleur en hectiek met je team

Laten we eerlijk zijn: je leert elkaar als management- en directieteam, financiële of commerciële team niet écht kennen op de werkvloer, tijdens de dagelijkse lunch, wekelijkse borrel of vergaderingen.

Het nadeel is vooral dat je als team: 

 1. Vastzit in voorspelbare routines die creativiteit en innovatie belemmeren
 2. Weinig ruimte neemt om groeiplannen voor komende jaren uit te stippelen
 3. Te weinig weet wat ieders sterke en zwakke punten, passies en talenten zijn
 4. Minder geneigd bent om je kwetsbaar, open en eerlijk op te stellen op je werk
 5. Moeite hebt om buiten de kaders te denken en nieuwe perspectieven te verkennen
 6. Afgeleid wordt door een overvloed aan to do’s, e-mails, vergaderingen en deadlines
 7. Beperkte tijd neemt voor zelfreflectie en teamreflecties voor méér verbinding

Dus waar wacht je op? Trek je wandelschoenen aan, laat je comfortzone achter, verleg grenzen, overwin uitdagingen en vier successen met je team. Na 5 dagen keer je terug met nieuwe energie, inspiratie en een hechter team dan ooit tevoren!

Dé 9 grootste voordelen van een 5-daagse teambuilding wandeltocht in Schotland

Versterk de teamdynamiek

Verbind teamleden

Verhoog de betrokkenheid

Versnel teamprestaties

Versimpel teamprocessen

Verbeter de communicatie

Versoepel samenwerkingen

Vergroot het basisvertrouwen

Verminder stress in je team

Wat kan je verwachten van een Klimrust wandeltocht in Schotland? 

Hoe vaak ben je nu écht diep verbonden met je team? Zonder afleidingen van mails, afspraken, to do’s en vergaderingen? Offline zijn met je team, in de oase van rust in de natuur, doet wonderen. 


Weg van de hectiek van het kantoorleven, laat je de digitale wereld achter je. In de natuur kan je juist bewust verstillen en vertragen om elkaar écht te leren kennen, voorbij aan de oppervlakkige gesprekken over koetjes-en-kalfjes. Dit brengt je zakelijke groei in een stroomversnelling zonder dat je uit het oog verliest waar het écht om draait in het leven.


Laat de natuur jullie inspireren, terwijl jullie een mix van uitdagende en inspirerende teambuilding activiteiten aangaan tijdens een onvergetelijke wandeltocht. Dit is meer dan een standaard wandeltocht, het is een kans om jullie team naar een hoger niveau te tillen.


Samen ga je onder begeleiding van mij, Nikaj Junte, de koers van jouw team of organisatie bepalen voor korte én lange termijn. Stap buiten de gebaande paden en maak strategische vraagstukken bespreekbaar voor méér verbinding, vertrouwen en vitaliteit in je team. 

Reisprogramma

Dag 1: 

Je vertrekt gezamenlijk met de andere deelnemers vanaf Schiphol naar Glasgow. Een prachtige panoramische treinreis brengt je vervolgens naar het afgelegen en beroemde gehucht Bridge Of Orchy. Net als de Britse regeringstroepen rond het jaar 1750, trek jij vanaf hier de brug over The Highlands in, om het land van de clans te betreden. In de avond starten we met het programma in ons 4* hotel.

Dag 2 

Na het ontbijt beginnen we gezamenlijk aan onze tocht door The Highlands. Je kunt licht op pad (dagrugzak) gaan, want de bagage wordt iedere dag voorruit gebracht naar het volgende hotel. Binnen no-time uur geniet je van het fantastisch uitzicht over Loch Tulla en het wilde & ongerepte natuurgebied Rannoch Moor. Hier wandel je vandaag, op jouw eigen tempo, doorheen. We sluiten de dag af in één van de bekendste en mooiste overnachtingsplekken van Schotland.

Dag 3: 

Je begint vandaag relaxed, want er is genoeg tijd voor een boek of een goed gesprek. Geniet ook vooral van onze magische overnachtingsplek midden in The Highlands. Geen lange tocht vandaag, maar wel een klim naar de top van The Devils Staircase voordatje afdaalt naar het volgende overnachtingsadres. Je komt elkaar ongetwijfeld tegen onderweg, maar je krijgt deze gehele reis ook vooral de tijd en ruimte om jouw eigen Klimrust te beleven. In de avond praten en sparren we in de lokale pub verder over de inzichten vanuit allerlei opdrachten en oefeningen op deze dag.

Dag 4: 

De laatste wandeldag loop je, net als de Schotse Clans dwars door de vallei en het bos naar ons eindstation. Wederom een dag vol prachtige uitzichten (en inzichten) over o.a. Loch Leven en de Schotse bergen (waaronder de hoogste berg van Groot-Brittannië, de Ben Nevis). Op onze laatste nacht in Schotland verblijven we wederom in een heerlijk Schots tophotel. In de avond is het nogmaals genieten van de warme Schotse gastvrijheid. 

Dag 5: 

Geen saaie laatste reisdag, maar een goede dag om alle indrukken en gedachten nog eens te laten bezinken. Het prachtige landschap blijft je begeleiden tijdens de terugreis. Via de Glencoe Vallei reis je terug naar Glasgow om het vliegtuig naar Amsterdam terug te nemen. Met nieuwe ideeën, frisse energie en een plan van aanpak zal je genoeg spirit hebben om verder te komen in Nederland, zowel zakelijk als privé.

Inclusief

Safe & Good

 • Instructie over wandelen & kleding  
 • 24/7 begeleiding van Nikaj Junte
 • Reis- en Annuleringsverzekeringen
 • Georganiseerd ism zelfstandige reisondernemer Monique van der Kolk

Sleep in style

 • 4 x toplocaties 4* hotels &b&b's
 • 4 x uitgebreid (Scottisch) breakfast
 • 3 x lunchpakketten op wandeldagen
 • 4 x avondeten 

Best travel routes

 • Panoramische treinreis Scotrail
 • Dagelijks bagagevervoer
 • Alle taxi/busreizen in Schotland
 • Vliegtickets Amsterdam - Glasgow
"Ik heb met Klimrust en Nikaj een prachtige wandelweek gehad in Schotland. Een geweldige balans tussen rust en ontwikkeling. Een echte aanrader!"
Martijn Apeldoorn -Eigenaar van Talentz/Create/SIW/LLO Platform en Edukado

Over Nikaj

Jaarlijks trek ik naar het betoverende Schotland, een plek waar ik door de ruige natuur meer innerlijke rust voel. Iedere keer is het een enorme verademing om letterlijk afstand te nemen van mijn dagelijks omgeving en ritme. Perfect voor mijn zelfreflectie, want ik neem altijd één kernvraag mee dat mij uitnodigt om diep naar binnen te keren en tot mezelf te komen. Zo kan ik mijn gedachten en gevoelens op een rijtje zetten, mijn prioriteiten heroverwegen en nieuwe perspectieven omarmen. En zonder te overdrijven, dit levert mij keer op keer levensveranderende inzichten op.

In de Schotse wildernis vind ik, juist wanneer ik een drukke periode achter de rug heb, mijn innerlijke kompas. Alsof de Schotse bergen fluisteren en me zachtjes de weg wijzen. Door de schoonheid van de natuur voel ik me meer thuis. Dit creëert zoveel meer helderheid, focus en vrijheid. Vervuld met frisse energie, nieuwe inspiratie en diepe connectie met mijn doelen en kernwaarden, draag ik altijd dankbaar de nieuwe lessen met mij mee in mijn zakelijke en privéleven. 

Kortom: hiken in Schotland is het ultieme cadeau voor mezelf om in vrijheid en met ontspanning antwoorden te vinden die mij begeleiden op mijn levenspad. Ik ben er zó dol op dat ik nu ook ambitieuze teams meeneem op een verbindende reis. Samen ontdekken we in 5 dagen antwoorden op strategische vraagstukken. 

Ervaar zelf het verschil tijdens een hiketocht door The Real Highlands. Je bent van harte welkom met je team om deze onvergetelijke expeditie te beleven, waar avontuur, teambuilding activiteiten en saamhorigheid samenkomen in het prachtige Schotland! 

5-daagse teambuilding wandeltocht in Schotland (The Real Highlands)

Vertrekdatum in overleg

De investering is € 4.995 (ex. BTW) per teamlid.  De teambuilding wandeltocht is speciaal voor management- en directieteams, financiële of commerciële teams.


De organisatie van het vervoer en verblijf wordt ondergebracht bij Monique van der Kolk.  Zij is zelfstandig reis-ondernemer en aangesloten bij The Travel Club die de voorwaarden van ANVR, SGR en het calamiteitenfonds hanteert. Deze unieke en onvergetelijke reis is dan ook optimaal geregeld en verzekerd.


Ook goed om te weten: de hiketocht is inclusief het vliegticket (retour Amsterdam - Glasgow) en de benodigde annulering- en reisverzekering. Je kan dus samen met je team je volledig focussen op het teamproces! Je eigen wandelkleding- en schoenen regel je wel zelf vóór vertrek, net zoals je rugzak. Uiteraard krijg je van mij tips & tricks en help ik jullie zoveel mogelijk hierbij, want dagelijks wandelen we gemiddeld +/- 20 kilometer.