Over Nikaj

Ik help ondernemers aan meer (financiële) vrijheid, succes en werkplezier!

Meerdere mensen hebben mij in de afgelopen 25  jaar geholpen en ze waren voor mij van onschatbare waarde.

Zij waren een essentieel hulpstuk (Klimijzer) om de top van de berg te bereiken. Ik wil graag een klimijzer zijn voor mensen en organisaties.


 Ik ben oprichter van Klimijzer en de Klimrust Wandeltochten voor ondernemers. Samen met Stefan Renkema heb ik in 2020 tafelgasten.com opgericht.

Ik houd van koken, lezen, mountainbiken, wandelen, reizen en muziek. Ik ben getrouwd met Carmen en vader van twee prachtige kinderen die geboren zijn in onze harten en volgens hun paspoorten in Azië.


Schotland is voor mij de plek op de wereld om even helemaal tot rust te komen, inspiratie op te doen en tegen een andere achtergrond naar mezelf en mijn bedrijf te kijken.   

Klimrust wandeltochten voor ondernemers

Na de afronding van mijn studie Management, Economie & Recht heb ik ruim 18  jaar gewerkt in het bankwezen. Ik ben werkzaam geweest in verschillende commerciële & management functies, zowel in het bank- als bedrijfsleven.


In 2006 studeerde ik af op Bedrijfseconomie (Msc) aan de Universiteit van Amsterdam. In 2013 volgde ik een management opleiding aan Vlerick Business School in België.


Ik ben nu  ruim 5 jaar zelfstandig ondernemer en werk als docent, trainer, business coach en (interim) CFO. Ik ben een ondernemend mensenmens die graag mensen en organisaties helpt groeien. Zelf ben ik ook continue in ontwikkeling. De klimrust wandeltochten zitten vol oefeningen en opdrachten die ik heb verzameld en geleerd in o.a. een Trainersopleiding


Omdat je altijd ergens aan begint en ergens mee stopt speelt er ook bij iedere ondernemer het vraagstuk doorgaan of verkopen. Een moeilijk en belangrijk onderwerp.  Om mezelf en ondernemers daarbij te kunnen helpen en adviseren heb ik in 2019 de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal Juridisch (RAB) met succes afgerond. 


Wat klanten over mij zeggen

Ik gun iedereen van harte Nikaj Junte!
Ik heb Nikaj leren kennen als een mensen-mens in hart en nieren. Doordat Nikaj oprechte belangstelling toont, goede vragen stelt en luistert, heeft hij voor mij en mijn bedrijf veel betekend. Zijn advies was eerlijk en helder. Ik herinner me ook de humor, zijn openheid en de leuke gesprekken over reizen.
Klimrust wandeltochten voor ondernemers in Nederland
Monique van der Kolk - Owner & Founder Casita Travel
Nikaj beheerst zijn vaktechniek uitstekend en combineert dat met sterke sociale vaardigheden.
Nikaj is goed in staat om de juiste kritische vragen te stellen en legt daarbij vaak de vinger op de zwakke plek. Hierdoor kun je het plan verbeteren met een grotere kans van slagen. Jarenlang hebben wij uitermate prettig samengewerkt. 
Klimrust wandeltochten voor ondernemers
Gijs Eskes/ DGA Thunissen
arrow_drop_up arrow_drop_down