The Real Highlands 

5 daagse hiketocht 

Teambuilding Schotland

The Real Highlands 

5 daagse inspiratietocht

Ik heb met Klimrust en Nikaj een prachtige wandelweek gehad in Schotland.
Een geweldige balans tussen rust en ontwikkeling.

Een echte aanrader!

Martijn Apeldoorn -Eigenaar van Talentz/Create/SIW/LLO Platform en Edukado

We hike in style!

De ongerepte en overweldigende natuur zal je betoveren. De gastvrijheid van de schotten zal  je raken. Schotland, land van stoere mannen in kilts. Whiskey, doedelzakken en de beroemde Highlands. 


De reis wordt volledig verzorgd aangeboden zodat jij maximaal kan genieten van de magie van de Schotse Hooglanden, de dagelijkse wandeltochten alsmede goede en inspirerende gesprekken met andere deelnemers. 


Je komt tot rust en krijgt alle tijd en ruimte om in een veilige en natuurrijke omgeving na te denken over jouw toekomstplannen. Vanuit stilte en wandelen ontstaan nieuwe inzichten. 


De dagtochten zijn gemiddeld 20 km en kunnen door iedereen met een normale fysieke gezondheid en conditie op eigen tempo worden gedaan. 

Voor wie
Deze reis is geschikt voor ondernemers die al een enkele jaren (> 3 jaar) ervaring hebben. Terug- en voorruit kijken op hun ondernemerschap en onderneming.
Aantal deelnemers

Aan deze onvergetelijke en exclusieve reis voor ondernemers die willen groeien kunnen maximaal 6 personen deelnemen. 

Inhoud programma
In het programma wordt gebruikt gemaakt van diverse werkvormen en opdrachten. Er is veel tijd voor rust, reflectie en het werken aan een actieplan

Reisprogramma

Dag 1: 

Je vertrekt gezamenlijk met de andere deelnemers vanaf Schiphol naar Glasgow. Een prachtige panoramische treinreis brengt je vervolgens naar het afgelegen en beroemde gehucht Bridge Of Orchy. Net als de Britse regeringstroepen rond 1750 trek jij vanaf hier de brug over The Highlands in om het land van de clans te betreden. In de avond starten we met het programma in ons 4* hotel. Wie of wat inspireert jou? Loop je tegen aspecten van jezelf aan, die misschien al te lang aandacht vragen? 

Dag 2 

Na het ontbijt beginnen we gezamenlijk aan onze tocht door The Highlands. Je kunt licht op pad (dagrugzak) gaan, want de bagage wordt iedere dag voorruit gebracht naar het volgende hotel. Binnen no-time uur geniet je van het fantastisch uitzicht over Loch Tulla en het wilde & ongerepte natuurgebied Rannoch Moor. Hier wandel je vandaag, op jouw eigen tempo, doorheen. We sluiten de dag af in één van de bekendste en mooiste overnachtingsplekken van Schotland. Vandaag komen diverse onderwerpen aan bod  (o.a. Worklife Balans)

Dag 3: 

Je begint vandaag relaxed, want er is genoeg tijd voor een boek of een goed gesprek. Geniet ook vooral van onze magische overnachtingsplek midden in The Highlands. Geen lange tocht vandaag,  maar wel een klim naar de top van The Devils Staircase alvorens je afdaalt naar het volgende overnachtingsadres. Je komt elkaar ongetwijfeld tegen onderweg, maar je krijgt deze gehele reis ook vooral de tijd en ruimte om jouw eigen Klimrust te beleven.  In de avond praten en sparren we in de lokale pub verder over de inzichten vanuit de diverse opdrachten/oefeningen op deze dag.

Dag 4: 

De laatste wandeldag loop je, net als de Schotse Clans dwars door de vallei en het bos naar ons eindstation. Wederom een dag vol prachtige uitzichten (en inzichten) over o.a. Loch Leven en de Schotse bergen (waaronder de hoogste berg van Groot-Brittannië, de Ben Nevis). Op onze laatste nacht in Schotland verblijven we wederom in een heerlijk Schots tophotel. In de avond is het nogmaals genieten van de warme schotse gastvrijheid en is er aandacht voor het  ‘Thinking' deel van het programma.

Dag 5: 

Geen saaie laatste reisdag, maar een goede dag om alle indrukken en gedachten nog eens te laten bezinken. Het prachtige landschap blijft je begeleiden tijdens de terugreis. Via de Glencoe Vallei reis je terug naar Glasgow om het vliegtuig naar Amsterdam terug te nemen. Met nieuwe ideeën, frisse energie en een plan van aanpak zal je genoeg spirit hebben om verder te komen in Nederland zowel zakelijk als privé. De ervaring van voorgaande Klimrust edities leert dat er blijvende contacten (en zelfs samenwerkingen) zullen ontstaan. 

INCLUSIEF

Vooraf 

Safe & Good prepared


 • Kennismakingsbijeenkomst voor deelnemers
 • Instructie over wandelen & kleding  
 • Informatiepakket
 • 24/7 begeleiding van Nikaj Junte

Verblijf

Sleep in style 


 • 4 overnachtingen o.b.v.  1 p. kamerbezetting
 • 4 verschillende toplocaties. 4* hotels en b&b's
 • 4 x uitgebreid (Scottisch) breakfast
 • 4 x diner
 • 3 x lunchpakketten op wandeldagen

Vervoer

Best travelways


 • Panoramische treinreis door The Highlands
 • Dagelijks bagagevervoer
 • Alle taxi/busreizen in SchotlandExclusief 

Het vliegticket (Retour Amsterdam - Glasgow) , annulering- en reisverzekering alsmede de persoonlijke uitrusting is iets wat je zelf nog moet regelen voor vertrek. Uiteraard krijg je van mij tips & tricks en help ik jou zoveel mogelijk hierbij.   

Klimrust wandeltochten voor ondernemers in schotland

Hiketocht voor ondernemers -The Real Highlands | 5 dagen

Woensdag 27 september t/m zondag 1 oktober 2023

€ 3.295,- per persoon

Ontwikkelingsreis voor teams -The Real Highlands | 5 dagen

Vertrekdatum in overleg

Tarief : Maatwerk