The Real Highlands 

5 daagse inspiratietocht voor ondernemers 

Ik heb met Klimrust en Nikaj een prachtige wandelweek gehad in Schotland.
Een geweldige balans tussen rust en ontwikkeling.

Een echte aanrader!

Martijn Apeldoorn -Eigenaar van Talentz/Create/SIW/LLO Platform en Edukado

We hike in style!

De ongerepte en overweldigende natuur zal je betoveren. De gastvrijheid van de schotten zal  je raken. Schotland, land van stoere mannen in kilts. Whiskey, doedelzakken en de beroemde Highlands. 


De reis wordt volledig verzorgd aangeboden zodat jij maximaal kan genieten van de magie van de Schotse Hooglanden, jouw wandelprestaties en de goede en inspirerende gesprekken met andere deelnemers. 


Je komt tot rust en krijgt alle tijd en ruimte om in een veilige en natuurrijke omgeving na te denken over jouw toekomstplannen. Vanuit stilte en wandelen ontstaan nieuwe inzichten. 


De dagtochten zijn gemiddeld 20 km en kunnen door iedereen met een normale fysieke gezondheid en conditie op eigen tempo worden gedaan. 

Ondernemersreizen Schotland & Nederland
Voor wie
Deze reis is geschikt voor ondernemers die al een enkele jaren (> 3 jaar) ervaring hebben. Terug- en voorruit kijken op hun ondernemerschap en onderneming.
Klimrust wandeltochten voor ondernemers in schotland
Aantal deelnemers

Aan deze onvergetelijke en exclusieve reis voor ondernemers die willen groeien kunnen maximaal 6 personen deelnemen. 

Inhoud programma
In het programma wordt gebruikt gemaakt van diverse werkvormen en opdrachten. Er is veel tijd voor rust, reflectie en het werken aan een actieplan

Reisprogramma

wandeltocht-vechtdal-mooiste

Dag 0: 

Voor vertrek wordt er een kennismakingsmiddag georganiseerd in Nederland voor de deelnemers aan deze unieke ontwikkelingsreis naar Schotland. Op deze dag start je ook met de balans opmaken van jouw (ondernemers)leven en krijg je de eerste inzichten of je nog steeds de juiste 'koers vaart'. Tevens gaan we aan de slag met de eerste opdrachten die ervoor gaan zorgen dat jij in Schotland een verdere verdieping kan maken in jouw ondernemerschap en je eigen vitaliteit. 

Dag 1: 

Je vertrekt gezamenlijk met de andere deelnemers vanaf Schiphol naar Glasgow. Een prachtige panoramische treinreis brengt je vervolgens naar het afgelegen en beroemde gehucht Bridge Of Orchy. Net als de Britse regeringstroepen rond 1750 trek jij vanaf hier de brug over The Highlands in om het land van de clans te betreden. In de avond gaan we verder met het programma in ons 4* hotel. Loop je tegen aspecten van jezelf aan, die misschien al te lang aandacht vragen? 

Dag 2 

Na het ontbijt beginnen we gezamenlijk aan onze tocht door The Highlands. Je kunt licht op pad (dagrugzak), want de bagage wordt iedere dag voorruit gebracht naar het volgende hotel. Binnen één uur geniet je van het fantastisch uitzicht over Loch Tulla en het wilde & ongerepte natuurgebied Rannoch Moor. Hier wandel je vandaag, op jouw eigen tempo, doorheen. We sluiten de dag af in één van de bekendste en mooiste overnachtingsplekken van Schotland. Vandaag komen diverse onderwerpen aan bod  (o.a. Worklife Balans en Span of Control)

Dag 3: 

Je begint vandaag relaxed, want er is genoeg tijd voor een boek of een goed gesprek. Geniet ook vooral van onze magische overnachtingsplek midden in The Highlands. Geen lange tocht vandaag,  maar wel een klim naar de top van The Devils Staircase alvorens je afdaalt naar het volgende overnachtingsadres. Je komt elkaar ongetwijfeld tegen onderweg, maar je krijgt deze gehele reis ook vooral de tijd en ruimte om jouw eigen Klimrust te beleven.  In de avond praten en sparren we in de lokale pub verder over de inzichten vanuit de diverse opdrachten/oefeningen op deze dag.

Dag 4: 

De laatste wandeldag loop je, net als de Schotse Clans dwars door de vallei en het bos naar ons eindstation. Wederom een dag vol prachtige uitzichten (en inzichten) over o.a. Loch Leven en de Schotse bergen (waaronder de hoogste berg van Groot-Brittannië, de Ben Nevis). Op onze laatste nacht in Schotland verblijven we wederom in een heerlijk Schots tophotel. In de avond is het nogmaals genieten van de warme schotse gastvrijheid en is er aandacht voor het  ‘Thinking” deel van het programma.

Dag 5: 

Geen saaie laatste reisdag, maar een goede dag om alle indrukken en gedachten nog eens te laten bezinken. Het prachtige landschap blijft je begeleiden tijdens de terugreis. Via de Glencoe Vallei reis je terug naar Glasgow om het vliegtuig naar Amsterdam terug te nemen. Met nieuwe ideeën, frisse energie en een plan van aanpak zal je genoeg spirit hebben om verder te komen in Nederland zowel zakelijk als privé. De ervaring van voorgaande Klimrust edities leert dat er blijvende contacten (en zelfs samenwerkingen) zullen ontstaan. 

INCLUSIEF

Vooraf 

Safe & Good prepared


 • Kennismakingsbijeenkomst voor deelnemers
 • Instructie over wandelen & kleding  
 • Informatiepakket
 • Gezamenlijke Wandeltraining
 • 24/7 begeleiding van Nikaj Junte

Verblijf

Sleep in style 


 • 4 overnachtingen o.b.v.  1 p. kamerbezetting
 • 4 verschillende toplocaties. 4* hotels en b&b's
 • 4 x uitgebreid (Scottisch) breakfast
 • 4 x diner
 • 3 x lunchpakketten op wandeldagen

Vervoer

Best travelways


 • Panoramische treinreis door The Highlands
 • Dagelijks bagagevervoer
 • Alle taxi/busreizen in SchotlandExclusief 

Het vliegticket (Retour Amsterdam - Glasgow) , annulering- en reisverzekering alsmede de persoonlijke uitrusting is iets wat je zelf nog moet regelen voor vertrek. Uiteraard krijg je van mij tips & tricks en help ik jou zoveel mogelijk hierbij.   

Vertrekdatum

Klimrust wandeltochten voor ondernemers in schotland

20

April 2022
5 dgn

The Real Highlands (60 km)

Data: 20 t/m 24 April 2022. 

5

Okt

2022

5 dgn

The Real Highlands (60 km)

Data: 5 t/m 8 Oktober 2022. Prijs: € 2.995 (ex BTW) p.p

Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om deze tocht op maat voor je organisatie te ontwikkelen.


Denk aan teambuilding, reflectie, toekomstplannen, samenwerking, etc.  

Kunnen we naar Schotland ?

Reisadvies - 11 oktober 2021 

Nederland geldt voor het Verenigd Koninkrijk niet langer als risicogebied. Er is geen quarantaineplicht in het VK voor reizigers uit Nederland als u volledig gevaccineerd bent. Als u volledig gevaccineerd bent hoeft u ook niet in quarantaine na terugkeer uit het Verenigd Koninkrijk.