Outdoor teambuilding

Actieve teambuilding

Samen op pad om te verbinden en succesvol te zijn

Nikaj Junte bedankt voor de goed georganiseerde dag. Ik kijk terug op een mooie dag, waar we elkaar weer konden ontmoeten, stil staan bij elkaars kwaliteiten en dat allemaal in een mooie omgeving.

Miranda Schouten - Smit.

Manager Intermediairdesk Midden Oost Nederland - Rabobank IJsseldelta

Nieuwsbrief inschrijven klimrust wandelen nederland schotland ondernemers
Voor wie
Deze wandeldag is geschikt voor teams die met elkaar een leuke en inhoudelijke dag willen meemaken. De belangrijkste doelen zijn plezier en verbinding met elkaar maken. Een inspirerende dag om te genieten en elkaar beter te leren kennen. 
Deelnemers

Advies is om met maximaal 12 teamleden deel te nemen aan deze teambuilding activiteit. Grotere groepen in overleg.  Iedereen met een normale gezondheid kan mee. We wandelen 10 km.  

Inhoud programma
In het programma wordt gebruikt gemaakt van diverse werkvormen en opdrachten (o.a. teamrollen & kernkwaliteiten) om elkaar beter te leren kennen. Exacte daginvulling is altijd maatwerk en in overleg. 

Teams die ook mee gingen

Teambuilding - 4 thema's

Teambuilding Vechtdal

Vitaliteit

Gezonde en vitale teamleden zijn de basis van een succesvol team.  Samen een energieke en vitale dag beleven in het Vechtdal. In deze buiten teamdag(en) zitten ook werkvormen die bevorderend zijn voor de mentale vitaliteit en ontspanning van teamleden.

Verbinding

Tijdens Klimrust voor teams ga je een leuke inhoudelijk dag(en) met jouw team doorbrengen. Je leert elkaar beter kennen en komt meer te weten over elkaar. Aan het eind van de tocht heb je op een informele en fijne manier verbinding met je team en jezelf gemaakt

Vertrouwen

Het fundament van succesvolle teams is vertrouwen (pyramide van Lencioni). Vertrouwen is noodzakelijk om constructieve conflicten te kunnen hebben, onderlinge betrokkenheid te voelen, verantwoordelijkheid te nemen.  Deze dag(en) zal het fundament verstevigen.

Vrolijk

Het perfecte teamuitje moet onvergetelijk, inspirerend en heel leuk zijn! Een vrolijke en opgewekte dag met een positieve insteek. Samen genieten en de dag(en) afsluiten met (gezonde) hapjes en een afsluitende borrel tussen de landerijen in Stal de Marshoek

Unieke teambuilding in het Vechtdal

Teamuitje outdoor

Beleef samen met je collega's een rustgevende, inspirerende en onvergetelijke dag in de natuurgebieden, landgoederen en bossen tussen Dalfsen en Ommen.

We stoppen (tussentijds) op unieke plekken en wandelen gedurende de dag in totaal 10 km. 

Je leert elkaar (nog) beter kennen tijdens het wandelen en in de verschillende opdrachten over de thema's vitaliteit, verbinding en vertrouwen.

Wist je dat je door wandelen veel creatiever wordt? Als je letterlijk en figuurlijk meer tijd en ruimte neemt om na te denken dan kom je tot betere plannen en inzichten

Reviews

Door tijd en rust te nemen voor die vragen kom je tot andere inzichten dan dat je dit tussen het dagelijkse werk door doet. Het heeft ons als Managementteam verder geholpen en we hebben ook gewoon een hele leuke tijd met elkaar gehad in een prachtige omgeving. Bedankt Nikaj!
David van Dasler - Directeur Heijmans Infra Regionale Projecten
Nikaj Junte bedankt voor de goed georganiseerde dag. Ik kijk terug op een mooie dag, waar we elkaar weer konden ontmoeten, stil staan bij elkaars kwaliteiten en dat allemaal in een mooie omgeving.


Miranda Schouten - Smit. Manager Intermediairdesk Midden Oost Nederland bij Rabobank IJsseldelta
teambuilding nederland
€ 295 pp

Dagtocht Dalfsen - Volledig verzorgd

  • Koffie/thee
  • Lunch
  • Borrel + Hapjes
  • Gebruik & huur van in- en externe locaties
  • Georganiseerde en begeleide dagtocht door ervaren trainer/gids

Afspraak inplannen of sparren?

Neem - vrijblijvend - contact met mij op. Om te klankborden, ideeën uit te wisselen of te sparren over een onvergetelijke wandeltocht met jouw team in Nederland (of Schotland).


Ik kijk ernaar uit om samen met jou en jouw team(leden) op pad te gaan. Ik ben direct te bereiken op telefoonnummer 06-5887288.