Business Coaching

350+

Ondernemers geholpen met coaching & advisering
18 jaar 

Ervaring bank- en verzekeringswezen

8 jaar
Ervaring Management/Directie
5 jaar

Ondernemer

Het organiseren van de ondernemersreis Klimrust is voor mij een geweldig inspirerende en krachtige aanvulling op de werkzaamheden vanuit Klimijzer en ondersteunend aan mijn persoonlijke missie om ondernemers financiële rust te bezorgen en bedrijven te laten floreren.

Ik geloof dat de ondernemende mensen achter de onderneming de grote succesfactor zijn. Ik zie mijn rol dan ook breder dan het bereiken van enkel ‘zakelijke’ doelen. Ik hecht dan ook veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen en het begeleiden naar mentale & fysieke vitaliteit.

 

Mijn eigen succes komt voort uit het niet opgeven en continue op zoek zijn naar wegen om een waardevoller en gelukkiger mens te worden. Waar anderen stoppen ga ik door. Met deze mentaliteit en drive kom ik ver.  Het is ging echter ook wel eens flink mis en ik ben meerdere keren hard onderuit gegaan.


Hoe gaat het met jou als ondernemend mens? Hoe lekker loopt het in jouw bedrijf? Ik ben jouw spiegel. Ik ben meer dan alleen een coach of adviseur aan de zijlijn. Een betrokken mede-ondernemer die je helpt groeien. 


Ik ben enthousiast, met veel ervaring en een groot inzetbaar netwerk. Altijd vanuit de intentie om beter, gelukkiger en succesvoller te worden.   


Ik werk graag met gepassioneerde en bevlogen MKB ondernemers die vol ambitie en ideeën zitten. Ondernemers die zich nu veelal geremd voelen door interne zaken of (financiële) onrust. Mensen die niet meer met de juiste dingen bezig zijn. Ik help en zorg ervoor dat jij als ondernemer weer kan doen waar je goed in bent.  


  • Financieel Expert
  • Specialist Bedrijfsfinancieringen 
  • Register Adviseur Bedrijfsopvolging
  • Business coach
  • Verbinder & Mensen-mens 
  • Coach en ervaringsdeskundige op Stress & Burn-Out
  • Trainer/Docent/Spreker
  • Ervaren Manager/Directeur

In verband met mijn huidige agenda en mijn eigen onderneming(en), kan ik een beperkt aantal klanten inplannen voor 1 op 1 coaching en begeleiding.


Ik ontmoet en spreek graag af met mensen in de natuur, maar ergens anders is uiteraard ook mogelijk. 


Wanneer je meer wil weten over mij of de mogelijkheden, plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.