De #1 wandeltocht in Nederland voor ambitieuze reisadviseurs van de Travel Club

Ontmoet gelijkgestemden en ontdek in één dag jouw grootste knelpunt voor (financiële) rust, impact, vrijheid en werkplezier!

Waar loop je nu écht tegenaan en waar mag je meer tijd voor vrij maken om over na te denken? 

teambuilding nederland

Soms kan je je zo blind staren op KPI's of het behalen van deadlines voor klanten dat je over het hoofd ziet waar het in je bedrijf en privéleven écht om draait. Sterker nog: de vrijheid waar je zo naar verlangt is soms ver te zoeken, omdat je te vaak 'aan' staat en 'moet' voldoen aan verwachtingen en verplichtingen. 

Je wil het misschien liever niet, maar je werkt tóch teveel 's avonds of in het weekend. Niet alleen ten koste van jezelf, maar ook ten koste van de quality time met je partner, kind(eren), familie en/of vrienden. 

Ondanks dat je 101 ideeën in je hoofd heb, voel je niet de tijd om écht acties te ondernemen. Daarom is het nu tijd om eerst met 'actieve' ontspanning uit de vicieuze cirkel te stappen om nieuwe inspiratie op te doen en met frisse energie doelbewuste keuzes te maken.

Anders blijf je vastzitten in belemmerende patronen ten koste van jouw (financiële) rust, impact, vrijheid en werkplezier. De tijd die je investeert in het opladen van je batterij tijdens een avontuurlijke wandeltocht, betaalt zich dubbel en dwars terug in meer productiviteit, creativiteit en effectiviteit!

Dit zijn de 5 grootste uitdagingen van drukke reisagenten

Energie- en timemanagement

Als je te weinig tijd en rust neemt voor jezelf, raak je sneller vermoeid, prikkelbaar of zelfs uitgeput. Met als gevolg dat je incongruent gedrag vertoont wat niet in lijn ligt met je gevoel. Je leeft niet loyaal aan je kernwaarden doordat je niet of te weinig grenzen stelt en uitspreekt. 

Balans tussen werk en privé

Als 'workaholic' is het extra uitdaging om je werk los te laten. Laat staan om een gezonde balans te creëren tussen wanneer je 'aan' en 'uit' staat. Je gaat maar door, door en nog eens door. Het lijkt wel alsof er geen rem op je harde werkritme zit, want je bent verslaafd aan hard werken. 

Te weinig klanten, omzet en winst

Een gezonde cashflow is onmisbaar om financiële rust, zekerheid en vrijheid te voelen. Alleen zonder een voorspelbare stroom aan leads en klanten lig je te vaak 's nachts wakker met angst, twijfels en onzekerheid over geldtekort, terwijl je juist meer geld wil verdienen met je producten of diensten.

Je bedrijfsgroei is teveel afhankelijk van jou

Als je nog niet misbaar bent in je eigen bedrijf, liggen er teveel taken op je bordje en ben je teveel verantwoordelijk voor de omzet. Vooral als je dan een dag(deel) vrij wil nemen of als je op vakantie wil, blijft het een complexe puzzel. Dan komt er zonder jouw werk zelfs geen of minder geld binnen! 

Te weinig focus op lange termijn strategie

Je loopt kansen mis als je teveel IN je bedrijf werkt en dat is niet wat je wil in een onvoorspelbare markt en economie. Als je geen tijd vrij maakt om je denkkracht te benutten en AAN jouw ideeën en toekomstambities te werken, dan is je bedrijfsgroei richtingloos. Voorkom uitstelgedrag! 

Niemand anders gaat jouw zelfzorg als prioriteit stellen, dat kan alleen jij doen met een wandeltocht!

Teambuilding Vechtdal

In een wereld met versnipperde aandacht waarin de focus ligt op het nastreven van meer, betere en grotere successen, maak je het verschil door te focussen op minder afleiding, ruis en overbodige ballast. Hoe? Het antwoord is simpel: verbind je offline met collega-ondernemers één of twee dagen zonder een overvloed aan digitale prikkels.

Wat er in vrij korte tijd in je binnenwereld ontstaat door een wandeltocht, is magisch. Je gaat terug naar de kern. Zo kan je loslaten wat niet voor werkt en concentreren op wat er in essentie belangrijk is. Juist doordat ik je uitdaag met prikkelende vragen en opdrachten, creëer we samen ruimte voor creatieve strategische en diepgaande gesprekken die je - als je eerlijk bent naar jezelf - te weinig voert met gelijkgestemde ondernemers.

Een avontuurlijke wandeltocht door Het Vechtdal biedt je de mogelijkheid om te reflecteren, evalueren en bij te sturen. Zo kan je flexibel jouw intuïtie als innerlijk kompas volgen zonder je ergens op vast te pinnen vanuit controle. Laat je leiden door je visie, missie en kernwaarden! 

Bouw een winstgevende reis agentschap waar je blij van wordt en energie van krijgt

Bij het opbouwen van een succesvol bedrijf draait het niet alleen om financiële resultaten, maar ook om jouw persoonlijke voldoening en energie. Met de juiste focus, strategie en mindset kan je een bedrijf creëren dat niet alleen winstgevend is, maar waar je ook echt blij van wordt en energie van krijgt. Dus hoe kan je zinvoller met je geld, tijd en energie omgaan? Wat heb je nodig qua uitdaging, afwisseling, autonomie en vrijheid in je werk?

Dompel je volledig in de natuur en laat je coachen om blinde vlekken in je bedrijfsgroei zichtbaar te maken. Laat ik eerlijk met je zijn: je ontdekt niet altijd wat je wil ontdekken, maar wél wat je nodig hebt. Soms word je met je neus op de feiten gedrukt en dan voel je groeipijn als je uit je comfortzone stapt. Dan kom je uitdagingen, obstakels en ongemakken tegen die je mag gaan overwinnen.

Gelukkig ga je tijdens de wandeltocht óók ontdekken hoe je jouw groeipijn kan overwinnen, want je krijgt antwoord op vragen als: 

  • Wie wil je zijn als reis adviseur?  

  • Waar geloof je in en waar sta je voor? 

  • Waar wil ik zelf en met mijn reis agentschap over 3 à 5 jaar?

  • Wanneer en waarom ben ik nog niet 100% loyaal aan mezelf? 

  • Wat is mijn lange termijn strategie en welke concrete stappen mag ik direct zetten?

  • Wat is mijn belemmerende overtuiging die ervoor zorgt dat ik mijn doelen niet behaal?

  • Welke ongezonde gewoontes en destructieve gedragspatronen wil je definitief doorbreken?

“There is no WIFI in the forest, but you will find a better connection!”

Wat kan je verwachten van een Klimrust wandeltocht? 

Hoe vaak ben je nu écht diep verbonden met jezelf en collega-ondernemers? Zonder afleidingen van mails, afspraken, to do’s en vergaderingen? Offline zijn, in de oase van rust in de natuur, doet wonderen. 


Weg van de hectiek van het kantoorleven, laat je de digitale wereld achter je. In de natuur kan je juist bewust verstillen en vertragen om jezelf en collega-ondernemers écht te leren kennen, voorbij aan de oppervlakkige gesprekken over koetjes-en-kalfjes. Dit brengt jullie zakelijke groei in een stroomversnelling zonder dat je uit het oog verliest waar het écht om draait in het leven.


Dit is geen 'gewoon' uitje met gelijkgestemde ondernemers, verbind je meer met de innerlijke kracht die in jou verborgen ligt. De wandeltocht is niet alleen een moment van ontspanning en inspiratie, maar ook een uitnodiging om in actie te komen en je leven en bedrijf vorm te geven op een manier die écht bij jou past. Het is een ultieme kans om belemmerende overtuigingen los te laten, obstakels te overwinnen en te groeien als persoon en ondernemer!

Reviews

"De Klimrust-wandeling was een fijne rustgevende activiteit met een groep gelijkgestemden. De verbinding met jezelf, de groep en de natuurlijke omgeving zorgt voor verstilling en vertraging om vanaf een afstandje je leven te observeren. Nikaj zet je ondertussen aan tot nadenken met praktische oefeningen en vragen. Heel fijn dat er zo extra verdieping ontstaat in onderlinge gesprekken om af te stemmen hoe je je privé en zakelijke leven meer tot bloei kan brengen. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar dus!"
Thijs Unij - Abundancy

In het voorjaar van 2021 heb ik met een groep bevriende ondernemers een 2-daagse tocht door het Vechtdal gelopen onder leiding van Nikaj. Het waren inspirerende dagen om te reflecteren, even uit te zoomen en tot rust te komen. Er ontstonden mooie gesprekken en inzichten gedurende de trip. De prachtige omgeving, de groep leuke mensen en de goede inbreng van Nikaj maakten dit tot een succesvol event.Evert de Graaf - Directeur/eigenaar Praeludium Advies B.V.
Nieuwsbrief inschrijven klimrust wandelen nederland schotland ondernemers
Voor wie?
Deze  dag is op maat gemaakt voor ambitieuze reis adviseurs van de Travel Club. Je gaat op pad met een groep gelijkgestemden die met elkaar een leuke, inspirerende en inhoudelijke dag willen meemaken om nu eindelijk écht stappen te maken met hun bedrijfsgroei, het jaarplan of de strategie van komend kwartaal.
Max. 10 deelnemers

Geschikt voor 10 reis adviseurs.We wandelen 10KM op een dag. Iedereen met een normale gezondheid en conditie kan mee

Inhoud programma

Met verbindende activiteiten, werkvormen, denkoefeningen en opdrachten krijg je inzichten voor meer rust, impact, vrijheid en werkplezier!  Je loopt langs de oevers van de Vecht en trekt door weilanden en bossen. 

Over Nikaj

Tijdens de wandeltocht ben ik je begeleider, wandelgids en trainer, want hoe kan je meer (financiële) rust, impact, vrijheid en werkplezier creëren met je bedrijf? Naast het ondernemerschap is wandelen in de natuur één van mijn grootste passies, dus vandaar dat ik nu met wandelcoaching een groep ambitieuze ondernemers verbind om samen vanuit innerlijke rust weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen! 

Vanwege dienstverbanden in diverse commerciële-, management- en directie functies in het bankwezen en bij MKB-bedrijven, ben ik een ervaren leidinggevende, financieel expert (CFO) & Register Adviseur Bedrijfsopvolging. Sinds 2015 ben ik succesvol ondernemer en inmiddels ben ik naast oprichter van Klimrust ook mede-oprichter van tafelgasten.com 

Dus kom maar op met je strategische vraagstuk, commerciële uitdaging of struggles rondom je financiën, team, leiderschap en bedrijfscultuur, ik stel jullie graag prikkelende vragen die je dieper aan het denken zetten. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe oplossingen en perspectieven voor het ontwikkelen van een slimme bedrijfsstrategie!

En niet te vergeten: waar ik vroeger roofbouw pleegde op mijn lichaam om zakelijke en sportieve prestaties na te streven, ben ik nu juist een groot voorstander van een gezonde werk-privé balans. Zo kan ik zakelijk winnen zonder mijn privé-leven te verliezen, dus we gaan ook stil staan bij hoe je meer bewuste keuzes maakt voor je fysieke, emotionele en mentale gezondheid!

teambuilding nederland
€ 249,-
€ 119,- per persoon

Dagtocht Dalfsen - Volledig verzorgd

  • Koffie/thee
  • Lunch en Borrel
  • Georganiseerde en begeleide dagtocht door ervaren trainer/gids