Het Loopbaanpad

Voor wie
Deze reis is geschikt voor jou wanneer je het idee hebt dat je niet (meer) op de juiste werkplek zit. Je wilt meer plezier uit je werk halen of nieuwe stappen zetten, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken.
Aantal deelnemers

Aan deze wandeltocht kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Er wandelen gedurende de gehele tocht 2 begeleiders (coaches/trainers) mee.

Inhoud programma
Op deze geheel verzorgde wandeltocht kom je tot rust en meer in je kracht te staan. Je gaat aan de slag met diverse oefeningen en werkvormen. Je keert huiswaarts met een concreet actieplan.
Reisbegeleiders

Carmen Junte (loopbaancoach en stress- & burn-out coach)


Nikaj Junte (trainer, business coach en ondernemer)

In rust onderzoeken om vervolgens in actie te komen


Deelnemers aan het Loopbaanpad gaan de kracht van de natuur en stilte ervaren. Je komt tot rust en krijgt alle tijd en ruimte om in een veilige en natuurrijke omgeving na te denken over jouw toekomstplannen. Vanuit stilte en wandelen ontstaan nieuwe inzichten.


Deelnemers gaan aan de slag met hun dromen om vervolgstappen te zetten in hun verdere loopbaan. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Aan de hand van diverse werkvormen en opdrachten ga je actief nadenken, sparren en aan de slag met jouw actieplan. 

 

Je bent niet alleen

Er is veel onrust in de wereld en ook op de arbeidsmarkt. Volgens onderzoek van Randstad is wereldwijd maar liefst 50% op zoek naar een andere baan. Veel mensen werken al jarenlang op een plek omdat ze het gevoel hebben dat ze niet anders kunnen of vanwege een goed inkomen het lastig vinden om een nieuw pad in te slaan. Opgesloten zitten in een 'gouden' kooi. Waar moet je beginnen om eruit te vliegen en de vrijheid op te zoeken?  


Samen doen

Je gaat op pad onder begeleiding van Carmen & Nikaj. Elk met hun eigen ervaringen, achtergrond, expertise en persoonlijkheid. Carmen is een ervaren loopbaan en stress & burn-out coach. Ze heeft een eigen praktijk in Dalfsen en veel ervaring in individuele coachingstrajecten. Carmen heeft veel mensen geholpen met het (her)vinden van werkgeluk of een nieuwe loopbaan.


Nikaj heeft in het verleden 18 jaar gewerkt voor de Rabobank en is in 2015 uit het vertrouwde nest gevlogen. Na het bankwezen heeft hij meerdere dingen opgepakt om uiteindelijk ondernemer te worden en ook andere mensen te helpen in het vinden van meer rust en (werk)geluk.

Programma Het Loopbaanpad

wandeltocht vechtdal

Dag 0: 

In een persoonlijke (zoom) intake heb je met de reisbegeleiders van deze wandeltocht kennis gemaakt. Je hebt besproken waar jij staat in jouw loopbaan en waar je graag bij wordt geholpen.


Je staat aan de start van 2 geweldige ontwikkeldagen die rust brengen en jou tevens positieve energie gaan opleveren om met concrete aanknopingspunten verder te komen in jouw loopbaan. Je krijgt ter voorbereiding enkele overdenkingen en voorbereidingsopdrachten, zodat je straks het maximale uit jouw Loopbaanpad gaat halen.


Het loopbaanpad is voor iedereen met een normale conditie en gezondheid te bewandelen. 

wandelen-dalfsen

Het loopbaanpad begint met een warm ontvangst in Stal de Marshoek. Een bijzondere en rustgevende plek in het buitengebied van Dalfsen. Hier starten we met het Loopbaan programma en maak jij de eerste stappen naar jouw droombaan of eigen onderneming.  


Je wandelt deze dag, op gepaste afstand, samen met de andere deelnemers voor een wandeling van ongeveer 20 km richting Ommen. We stoppen regelmatig op prachtige rustgevende plekken in de natuur en doen verschillende oefeningen. Deze dag ga je ontdekken wat jouw kwaliteiten, waarden en drijfveren zijn.


Ons hotel ligt aan de wandelroute en hier vind je ook jouw zware spullen terug die voorruit zijn gebracht. In de avond dineren we samen en is er voldoende tijd om met elkaar of een coach te sparren en tijd voor jezelf te nemen.

Na het ontbijt en de dagstart op ons overnachtingsadres, loop je vandaag vanuit Ommen door de velden en bossen stroomopwaarts langs de oevers van de vecht richting Marienberg.


Ook vandaag krijg je alle ruimte en tijd, om genietend van het prachtige Vechtdal, deze wandeldag van ongeveer 16 km op jouw eigen tempo te doen.


Deze dag staat o.a. in het teken van je dromen en je (belemmerende) gedragspatronen. Je maakt deze dag een persoonlijk en concreet actieplan in lijn met jouw talenten en drijfveren. Je bent je bewust van je persoonlijke kracht en weet deze op effectieve wijze in te zetten


De afsluiting van deze unieke loopbaan/wandeltocht vindt plaats in Stal de Marshoek. Je hebt meer inzicht in jezelf gekregen en gaat met een concreet plan én motivatie naar huis.

 
 • Instructie over wandelen/kleding  
 • Persoonlijke intake 
 • Voorbereidende opdrachten
 • Hotelovernachting  1 p. kamerbezetting 
 
 • 1x uitgebreid ontbijt
 • 2 x lunch op de wandeldagen 
 • 1 x 3 gangen diner
 • 1 x afsluitende aangeklede borrel
 
 • 2 training- en coachings dagen
 • Personenvervoer in het Vechtdal
 • Dagelijks bagagevervoer
 • Nood Ophaal Service

Carmen

De achtergrond van Carmen ligt in het bedrijfsleven en ze heeft zich altijd erg geïnteresseerd en verdiept in de mentale en fysieke ontwikkeling van mensen.


Carmen is niet alleen een ervaren coach, maar ook een voorbeeld en ervaringsdeskundige in het zetten van nieuwe stappen. Van detailhandel naar het bedrijfsleven. Van bedrijfsleven naar het onderwijs. Van bedrijfsleider naar klant-adviseur. Van  werknemer naar ondernemer. Nu al jaren coach, studie-adviseur en yoga-docent. 


Carmen is continue bezig met haar eigen ontwikkeling en gooit regelmatig het 'roer' zelf om. Ze blijft mentaal en fysiek continue in beweging en heeft diverse opleidingen en studies gedaan, waaronder  (positieve) psychologie, meerdere coach- en yogaopleidingen.


Carmen heeft een eigen coachingspraktijk in Dalfsen en heeft de afgelopen jaren veel  mensen vanuit diverse sectoren (waaronder bankwezen, accountancy, evenementenbranche, horeca, ICT ) geholpen met het vinden van een nieuwe baan. Of het hervinden van het werkplezier & toekomstperspectief bij hun huidige werkgever.

Nikaj  

Nikaj heeft 18 jaar gewerkt, in diverse functies bij de Rabobank, alvorens hij in 2015 is weggegaan uit het 'vertrouwde nest'.


Zijn eerste stappen naar een nieuwe loopbaan werden gezet in Schotland. Een solo wandeltocht dwars door de Highlands gaven hem nieuwe inzichten en vooral ook vertrouwen, energie en durf om nieuwe dingen te starten.

 

In de afgelopen 6 jaar heeft Nikaj  ‘letterlijk en figuurlijk’ veel nieuwe paden ontdekt en belopen. Soms worstelend en flink door de modder, maar veel vaker met nieuw elan en prachtige uitzichten en eindbestemmingen.


Naast diverse financiële en management opleidingen &  studies heeft Nikaj ook een trainersopleiding afgerond en in 2019 en 2020 Het (Persoonlijk Ontwikkeling) Jaarprogramma van 365 dagen Succesvol gedaan.


Nikaj is eigenaar & oprichter van Klimijzer & de klimrust wandeltochten en co-founder van het platform tafelgasten.com. 


These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik heb inzicht in mezelf gekregen en mijn echte passie ontdekt.
Carmen is een heel fijn en toegankelijk mens, die haar vinger op de juiste plek weet te leggen. Ze heeft enorm veel mensenkennis en neemt echt de tijd voor je. Tijdens de zeer gevarieerde sessies heeft ze me niet alleen aan het werk, maar vooral ook aan het denken gezet. Hierdoor heb ik veel meer inzicht in mezelf gekregen en ontdekt waar mijn echte passie ligt.
Judith 
Door de onderlinge gesprekken ontstaat extra verdieping hoe je je privé en zakelijke leven meer tot bloei kan brengen.
De verbinding met jezelf, de groep en de natuurlijke omgeving zorgt voor verstilling en vertraging om vanaf een afstandje je leven te observeren. Nikaj zet je ondertussen aan tot nadenken met praktische oefeningen en vragen. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!


Klimrust wandeltochten voor ondernemers
Thijs

Vertrekdata

1

Apr 2022
2dgn

Loopbaanpad

Data: 1 en 2 April 2022. Vanaf € 595 p.p. (ex BTW)