arrow_drop_up arrow_drop_down

De wandeltochten van Klimrust

Meld je aan voor deze wandeltochten

The Real Highlands

Om ontspannen een succesvol bedrijf te runnen is het slim om regelmatig tijd voor jezelf te nemen. Even stilstaan om daarna pas te versnellen. Vaak ga je maar door, door en nog eens door. Terwijl het slimmer is om eerst juist te vertragen - een stapje terug te doen - om bewuste en slimmere keuzes te maken. 


Tijdens een 5-daagse wandeltocht ga je de magie van het meest ruige en afgelegen deel van de Hooglanden ervaren, waardoor je rustig de tijd neemt voor jezelf samen met gelijkgestemden om te ontdekken wat je nu écht nodig hebt om aan de groei van je onderneming te werken. Max 5 deelnemers. 

APRIL 2021
Klimrust wandeltochten voor ondernemers in Nederland

Nationaal park de Hoge Veluwe

Voel je aan alles dat het tijd is om even uit de waan van de dag te stappen? Merk je dat je zonder afleiding in stilte wilt ontdekken wat je eerstvolgende grote stappen zijn om een doorbraak te maken in je leven en onderneming?


Omring je tijdens een 2-daagse wandeltocht door een wereldberoemd wandelparadijs met maximaal 8 gelijkgestemde ondernemers om nieuwe inspiratie op te doen, jezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat jouw belangrijkste aandachtspunten zijn. Laat je verrassen en stel een concreet plan op om komend half jaar meer werkplezier, vrijheid en succes te ervaren in je leven en onderneming! 

JUNI 2021

Dit zeggen andere ondernemers over de wandeltochten...

PRACHTIGE VERGEZICHTEN & 

WAARDEVOLLE INZICHTEN

FANTASTISCHE ONDERNEMERSREIS! SCHRIJF MIJ MAAR VAST OP VOOR DE JUBILEUM EDITIE!
STEFAN RENKEMA

(Deelnemer Klimrust "Real Highlands" 2019)


Eigenaar & Directeur Opleiding Your Ability Business School 
IK KAN WEER VERDER!
DE KLIMRUST REIS HEEFT MIJ ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVE HEEL VEEL GEBRACHT.
LENNART HOKKE

(Deelnemer Klimrust "Real Highlands" 2019)


Eigenaar Osteopathiepraktijk Hokke 

Zet mij op de wachtlijst voor...

Klimrust wandeltochten voor ondernemers in schotland

Isle of Skye 

Een pauze nemen van de dagelijkse hectiek door te gaan wandelen over het mystieke Isle of Sky. We zoeken met deze tocht de ruige en afgelegen natuur op. Deze reis is voor avonturiers. Een stap terug uit het dagelijkse leven om nieuwe wegen te vinden. Zowel in de natuur als voor jou als ondernemer.


Een onvergetelijke 5 daagse wandeltocht over het Magische en Geheimzinnige Skye. Het summum van of the beaten track wandelen in Schotland. De ideale gelegenheid om de tijd te nemen om van een afstand naar jouw bedrijf te kijken  Max 3 deelnemers
April 2021
wandeltocht vechtdal

Wandeltocht Vechtdal

Een dagtocht (inclusief koffie/thee en lunch) in het Vechtdal. We wandelen door Het Vechtdal in de gemeente Dalfsen en komen tot stilstand op een unieke plek midden in een (deels) particulier Natuurreservaat.

Doel van deze dag is om nieuwe energie, (ondernemers)inspiratie en nieuwe contacten op te doen.
Nieuwe data in 2021 volgen