OUTDOOR
INSIGHTS DISCOVERY

NATUUR- EN ONTWIKKELDAG VOOR ZZP'ERS 

ONTWIKKELDAG IN DE NATUUR

SPECIAAL EN ALLEEN VOOR ZZP'ERS 

Unieke volledig verzorgde dag, inclusief:

Persoonlijk Insights Discovery Profiel

Inspirerende wandeltocht Vechtdal

Lunch & Aangeklede Netwerk Borrel

Deze Outdoor Insights Discovery Dag voor ZZP'ers biedt jou een kans om uit je comfortzone te stappen en deel te nemen aan activiteiten in de natuur. Het doel van deze dag is om nieuwe inzichten te verkennen, persoonlijke groei te stimuleren en waardevolle connecties te maken met andere zelfstandige professionals.

Hoe ziet deze dag

In de ochtend gaan we aan de slag met de methodiek van Insights Discovery, waarbij je aan de hand van 4 kleuren meer inzicht krijgt in je eigen voorkeursgedrag maar ook dat van jouw omgeving. We starten hiermee op de rustgevende en inspirerende locatie Stal de Marshoek in Dalfsen. Een plek waar je tot rust komt en open staat om je verder te ontwikkelen.

Dit maakt dat je je eigen effectiviteit kan verhogen doordat  je meer inzicht krijgt in je eigen talenten maar ook je valkuilen. Ook zal jouw communicatie met klanten verbeteren, doordat je inzicht krijgt in de voorkeuren van verschillende type mensen. Verder verhoogd het je zelfbewustzijn wat bijdraagt aan persoonlijke ontwikkeling wat uiteindelijk weer kan bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Ondernemersreizen

Na een heerlijke gezonde lunch gaan we 's middags naar buiten, weg van de wereld van versnipperde aandacht waarin de nadruk ligt op het streven naar meer, betere en grotere successen. In plaats daarvan maken we het verschil door ons te concentreren op minder afleiding, ruis en overbodige ballast. Hoe? Het antwoord is eenvoudig: maak offline verbinding met collega-ondernemers gedurende deze bijzondere Outdoor ZZP dag, zonder overmatige digitale prikkels.

Wat er binnenin je gebeurt tijdens een wandeltocht is haast magisch. Je keert terug naar de kern. Zo kun je loslaten wat niet werkt en je concentreren op wat werkelijk belangrijk is. Juist door je uit te dagen met prikkelende vragen en opdrachten, creëren we samen ruimte voor inhoudelijk en diepgaande gesprekken die je - als je eerlijk bent tegenover jezelf - te weinig voert met gelijkgestemde ondernemers.

Tijdens een inspirerende wandeltocht van 6-8 km door Het Vechtdal maken we gebruik van diverse werkvormen om je te prikkelen en jou in de gelegenheid te brengen om te reflecteren, te evalueren en met gerichte acties naar huis te gaan. In ons eigen en unieke bos maken we de verdieping met het ochtendprogramma en krijg je je persoonlijk profiel uitgereikt.

Ontdek jezelf en versterk je veerkracht als zelfstandige professional tijdens een dag van persoonlijke groei en ontwikkeling in de natuur

Tuimbuilding wandeltocht
Op deze outdoor dag voor zelfstandige professionals staat jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht centraal. Iedereen is uniek is en uit zich op zijn eigen manier.  We hebben allemaal onze eigen energie en mooie kwaliteiten. Sommigen mensen zijn misschien wat rustiger, terwijl anderen juist beweeglijker zijn. Er zijn ook mensen die feitelijk en rationeel kijken naar situaties, terwijl anderen juist weer waarde hechten aan het gevoel dat erbij komt kijken.

Het begrijpen van deze overeenkomsten en verschillen tussen mensen kan het verschil maken in hoe goed we met elkaar kunnen samenwerken. De methodiek van Insights Discovery kan je dit bieden en zullen dingen voor jou duidelijk maken. 


Hoe zou het voor jou zijn om met iedereen waarmee je werkt of tegenkomt een klik te ervaren? Om jouw opdrachtgever beter te kunnen begrijpen of nog beter te kunnen inschatten met wie je wel en niet moet gaan samenwerken?


Lijkt je het jou tevens leuk een inspirerende en ontspannende dag te beleven te midden van de natuur, terwijl je andere ZZP'ers ontmoet en leert kennen? Als dit jou aanspreekt, dan is de Outdoor Insights Discovery training voor ZZP-ers  precies wat je zoekt.

Gun jezelf deze geweldige dag en vindt de sleutel tot persoonlijke groei en professioneel succes!

Ben je op zoek naar een dieper begrip van jezelf en anderen? Wil je graag jouw unieke persoonlijkheid beter leren kennen en begrijpen hoe dit jouw interacties en samenwerkingen beïnvloedt? Dan is onze Outdoor Insights Discovery Dag voor ZZP'ers precies wat je nodig hebt. Ontdek hoe het Insights Discovery jou kan helpen om jezelf te ontwikkelen, effectiever samen te werken en bij te dragen aan de groei van jou als professional.

Waarom mee gaan?

 • Ontdek je 'kleurenvoorkeur'.
 • Leer jezelf nog beter kennen.
 • Begrijp de verschillen tussen mensen.
 • Verbeter je mentale en lichamenlijk gezondheid.
 • Ontmoet andere zzp-ers en ontdek nieuwe inzichten en samenwerkingen.
 • Een fantastische en goed begeleide outdoor dag voor iedere professional

“There is no WIFI in the forest, but you will find a better connection!”

Insights Discovery

Tijdens deze dag maken we gebruiken van de bekende Insights Discovery methodiek. Het is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Jouw persoonlijk profiel geeft inzicht in jezelf en anderen. De methodiek is net zoals bijvoorbeeld DISC en MBTI gebaseerd op Karl Jung.

Het model van Insighs Discovery en de daarbij behorende methode van werken laat mensen het allerbeste uit zichzelf halen door hun zelfinzicht te verbeteren.

Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen. 


IEDERE DEELNEMER KRIJGT VOORAF EEN TEST EN OP DE OUTDOOR DAG ZIJN/HAAR PERSOONLIJK UITGEPRINT PROFIEL + UITLEG. 

Begeleiding

Over Petra

Petra Groot-Nibbelink heeft 10 jaar haar eign training- en coachbureau Carpe Vita Training & Coaching. Ze heeft 23 jaar ervaring in de financiele sector in binnen- en buitenland en is door de jaren heen geïnspireerd geraakt om het beste uit de teams, managers en de mensen te halen.


Ze legt voor haarzelf de lat altijd hoog en weet haar deelnemers weet te inspireren met haar verhaal. Zelf is ze altijd op zoek om meer te leren om te kunnen excelleren en daarmee anderen te kunnen motiveren.


Petra heeft de wereld over gevlogen om inspirerende seminars te volgen van ondere andere Tony Robbins en is altijd op zoek naar interessante literatuur van grote namen als zoals Steven Covey, Carl Jung en, Napoleon Hill. Petra is opgeleid tot coach door IMC Mensontwikkeling (NOBCO gecertificeerd) en gecertificeerd Insights Practitioner.Over Nikaj

Wandel samen met mij en Petra door het prachtige Vechtdal. Net als in de ruige Schotse Highlands vind ik hier, te midden van rust en schoonheid, de perfecte omgeving voor zelfreflectie en groei. 

Tijdens de tocht in het Vechtdal ben ik meer dan alleen je begeleider. Ik ben je coach, je gids, en je bondgenoot op het wandelpad naar persoonlijke en professionele groei

Vanwege dienstverbanden in diverse commerciële-, management- en directie functies in het bankwezen en bij MKB-bedrijven, ben ik een ervaren leidinggevende, financieel expert (CFO) & Register Adviseur Bedrijfsopvolging. Sinds 2015 ben ik ondernemer. Begonnen als zzp-er en inmiddels naast oprichter van Klimrust ook mede-oprichter van tafelgasten.com.

Waar ik vroeger roofbouw pleegde op mijn lichaam om zakelijke en sportieve prestaties na te streven, ben ik nu juist een groot voorstander van een gezonde werk-privé balans.

Ik kijk er enom naar uit samen met jou op pad te gaan en je mee te nemen naar ons eigen bos in de gemeente Dalfsen


Outdoor Insights Discovery

(locatie Dalfsen)

Donderdag 21 Mei 2024/ Donderdag 4 juli / 12 september  
(Beperkte deelname van  maximaal 12 deelnemers per dag )

Normaal € 795,= (ex BTW) per deelnemer

 Vroegboekkorting - 595,= (ex BTW) per deelnemer. Opgeven voor 15 mei.  
Volledig verzorgde ZZP Netwerkdag en Ontwikkelingsevenement (09:30 - 17:30 uur)
 • Een persoonlijk Insights Discovery-profiel en vragenlijst (ter waarde van € 199)
 • Ochtendsessie met uitleg en theoretische achtergrond over Insights Discovery in Stal de Marshoek
 • Koffie, thee en koekjes
 • Een heerlijke, gezonde lunch
 • Begeleide en georganiseerde middagwandeling van 6-8 km in het Vechtdal
 • Afsluitende netwerkborrel met hapjes


De kosten voor deze investering in jezelf zijn aftrekbaar als zakelijke kostenOutdoor Insights Discovery

(locatie Dalfsen)

Van 795,= voor 595,= (ex BTW)
Volledig verzorgde ZZP Netwerkdag en Ontwikkelingsevenement (09:30 - 17:30 uur)
 • Een persoonlijk Insights Discovery-profiel en vragenlijst (ter waarde van € 199)
 • Ochtendsessie met uitleg en theoretische achtergrond over Insights Discovery in Stal de Marshoek
 • Koffie, thee en koekjes
 • Een heerlijke, gezonde lunch
 • Begeleide en georganiseerde wandeling van 6 km naar ons bos in de middag
 • Afsluitende netwerkborrel met hapjes


De kosten voor deze investering in jezelf zijn aftrekbaar als zakelijke kosten